De Aftrap Van EJ Futsal, we Zijn Online.

Misschien heb je ons al voorbij zien komen op social media, maar nu gaan we echt beginnen. Met de lancering van onze website www.ejfutsal.nl willen wij officieel bekendmaken dat wij in september ’22 gaan beginnen met de eerste voetbalklassen binnen EJ Futsal. Wij bieden een trainingsprogramma aan voor jongens en meisjes die naast de reguliere voetbaltraining bij hun voetbalclub extra willen trainen middels een uniek voetbalconcept waarbij wij futsal inzetten als ontwikkeltool.

Futsal?

Zaalvoetbal is een zaalsport, dé zaalvariant van het voetbal. De sport wordt ook wel futsal genoemd, een woord dat is afgeleid van de Spaanse woorden ‘fútbol’ en ‘sala’. Futsal of zaalvoetbal wordt beoefent in een sporthal en met een speciale bal [plofbal]. Futsal staat bekend als een dynamische, spectaculaire en snelle sport. Het wordt gespeeld op een klein veld, 5 tegen 5, en de sport kenmerkt zich door veel flitsende acties, heerlijke hoogstandjes, fraaie goals en supersnelle combinaties. Door het hoge tempo in het spel is futsal voor spelers, fans en toeschouwers een zeer aantrekkelijke sport. Zowel om te beoefenen als om naar te kijken. Dit geldt voor zowel de breedte- als de topsport.

Ontwikkeltool.

De FIFA en UEFA willen meer bekendheid voor futsal in de jeugd om verschillende redenen, maar vooral om de erkende voordelen die futsal te bieden heeft voor de technische ontwikkeling van jeugdvoetballers. Veel landen die we bewonderen voor de technische vaardigheden van hun spelers gebruiken futsal als een onderdeel van hun voetbalopleiding. Futsal bezit alle belangrijke fundamenten die het spel van een speler helpt naar een hoger niveau. Veel grote voetbalsterren schrijven een deel van hun wereldvoetbalsucces toe aan Futsal. Ronaldinho, Messi, Cristiano Ronaldo, Neymar, de lijst is eindeloos en ze begonnen allemaal hun voetbalreis met Futsal én bevestigen dat zaalvoetbal een krachtig hulpmiddel is voor de ontwikkeling van jonge voetballers. En nee, hiermee bedoelen wij niet dat wij wereldsterren of profvoetballers maken, maar wij een programma aanbieden die de prestaties van uw kind zeker vooruit zullen helpen.

De Trainer

Every Janzen. De oprichter en hoofdtrainer van EJ Futsal is een bekende in de wereld van futsal. Met zijn ruime ervaring als zaalvoetballer mag hij zich benoemen tot één van de specialisten binnen Nederland. Na 15 jaar (inter)nationaal futsal besloot hij te stoppen en begon zijn eigen voetbalschool. Hij heeft een enorme passie voor het ontwikkelen van jeugdvoetballers op sportief gebied en is sinds 2016 actief als trainer. Benieuwd naar de prijzenkast van Every? Klik hier.

De combinatie veld -en zaalvoetbal is goud waard voor élke jeugdvoetballer.

Every Janzen

Inschrijven

EJ Futsal is voor jongens en meisjes van 6 t/m 10 jaar oud die samen met leeftijdsgenoten willen werken aan hun voetbaltechniek, snelheid, behendigheid en coördinatie. Al onze trainingen zijn op de zondagochtend tussen 10:00 -12:00 uur en vinden plaats in Zwaag. We trainen in groepen van maximaal 14 voetballers/voetbalsters. Klik hier om je in te schrijven of voor meer informatie.

Scroll naar boven