Start Zondag 11 September Bij EJ Futsal.

Yes! We gaan beginnen met de inschrijvingen voor de voetbalschool. Heb jij kinderen tussen de 6 & 10 jaar oud die extra training willen op het gebied van voetbal? Dan kunnen wij helpen! Bij EJ Futsal werken wij op unieke wijze aan de basis van jeugdvoetballers. Zaalvoetbal [futsal] is dé manier om te trainen op balbeheersing, voetenwerk en (start)snelheid.

Waarom Futsal?

De FIFA en UEFA willen meer bekendheid voor futsal in de jeugd om verschillende redenen, maar vooral om de erkende voordelen die futsal te bieden heeft voor de technische ontwikkeling van jeugdvoetballers. Veel landen die we bewonderen voor de technische vaardigheden van hun spelers gebruiken futsal als een onderdeel van hun voetbalopleiding. Futsal bezit alle belangrijke fundamenten die het spel van een speler helpt naar een hoger niveau. Gelukkig krijgt futsal eindelijk meer bekendheid nu steeds meer voetballers, coaches, clubs en verenigingen de unieke en positieve eigenschappen van Futsal ontdekken. Veel grote voetbalsterren schrijven hun wereldvoetbalsucces toe aan Futsal. Ronaldinho, Messi, Cristiano Ronaldo, Neymar, de lijst is eindeloos en ze begonnen allemaal hun voetbalreis met Futsal én bevestigen dat zaalvoetbal een krachtig hulpmiddel is voor de ontwikkeling van jonge voetballers. En nee, hiermee bedoelen wij niet dat wij wereldsterren of profvoetballers maken, maar wij een programma aanbieden die de prestaties van uw kind zeker vooruit zullen helpen.

De Trainer

De hoofdtrainer van EJ Futsal is een bekende in de wereld van futsal. Met zijn ruime ervaring als zaalvoetballer mag hij zich benoemen tot één van de specialisten binnen Nederland. Na 15 jaar eredivisie zaalvoetbal besloot hij te stoppen en begon zijn eigen Futsalschool. Every heeft een passie voor het ontwikkelen van jeugdvoetballers op sportief gebied en is sinds 2016 al actief in Hoorn en omgeving als trainer/coach.

Inschrijven

EJ Futsal is voor jongens en meisjes van 6 t/m 10 jaar oud die samen met leeftijdsgenoten willen werken aan hun voetbaltechniek, snelheid, behendigheid en coördinatie. Al onze trainingen zijn op de zondagochtend tussen 10:00 -12:00 uur en vinden plaats in Zwaag. We trainen in groepen van maximaal 14 voetballers/voetbalsters. Klik hier om je in te schrijven of voor meer informatie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *