Duijn Teamsport Kledingsponsor EJ Futsal.

Een nieuwtje vers van de pers! Vanaf vandaag kunnen wij vermelden dat Duijn teamsport de voetbaltenues voor onze leden zal verzorgen en daar zijn wij bij EJ futsal enorm blij mee. Duijn teamsport specialiseert zich al ruim 20 jaar op het gebied van sportkleding, materialen en promotiekleding. Dat brengt een hoop expertise met zich mee. Wij gaan voor maximaal kwaliteit voor onze leden en juist daarom zitten wij bij Teamsport perfect.

Over Duijnsport

Duijn teamsport specialiseert zich al ruim 20 jaar op het gebied van sportkleding, materialen en promotiekleding. Dat brengt een hoop expertise met zich mee. Zo weten we nu heel goed wat er van ons verwacht wordt en kunnen we inspelen op de wensen van de klant. We blijven natuurlijk niet stil zitten en leren elk jaar weer nieuwe dingen. Met een compleet team vol energie zijn we bezig om het onze klanten naar wens te maken en iedere keer weer een optimaal resultaat te leveren. Daar ligt dan ook ons sterkste punt: We leveren kwaliteit!

Teamsport is maatwerk! Soms valt iets groot, soms valt iets klein, de ene stof past niet bij de andere stof, heren en dames en toch dezelfde uitstraling, het moet ook volgend jaar nog te bestellen zijn. Wij nemen u mee aan de hand met een kosteloos advies op maat, essentieel in de zoektocht naar het perfecte tenue.   

Wij zijn een jong en energiek bedrijf en willen onszelf blijven bewijzen. Ons doel is om ons groeiend klantenbestand vooral te behouden zodat onze klanten telkens terugkeren. Daarom ligt de volle focus op kwaliteit, duidelijkheid en gemak voor de klant. We zijn er dan ook trots op dat veel van onze klanten al jaren aan ons zijn verbonden, onze visitekaartjes. 

Voor ons is goede en snelle service zeer belangrijk. Ten alle tijden willen we tevreden klanten en hier zetten we ons dan ook volledig voor in. We willen onze klanten graag optimaal ondersteunen om het gehele proces zo vriendelijk en efficiënt mogelijk te maken. 

We onderhouden uitstekende contacten met onze sportmerken en leveranciers als Jako, Erima, Hummel, Craft, Robey, Derbystar, Nike, Adidas en nog veel meer. Hierdoor zijn we in staat om iedere teamsportwens te vervullen.

Heb je een vraag over een van onze sportmerken? Misschien net dat ene shirtje wat je zoekt en niet kan vinden? Of heb je een vraag wanneer de nieuwe lijn uitkomt? Twijfel niet en vraag het ons!

Een eigen magazijn in Zwaag en daarnaast een directe verbinding met de magazijnen van onze merken, hierdoor blijven onze levertijden lekker kort. Zo zie je ook bij het artikel dat je wilt bestellen wat de levertijd zal zijn. 

Mocht het nou zo zijn dat de levertijd langer dan verwacht is, zullen we je daarvan op de hoogte stellen! Andersom sturen we natuurlijk je pakketje sneller toe als dat mogelijk is.

Scroll naar boven